ברוכים הבאים לפורום כפר עולמי כניסה | הרשמה | שאלות ותשובות

פורום מורים

נפתח ע"י yosad ב 08-27-2008 22:51. לנושא יש 4 תשובות.

Print Search
מיין הודעות:    
   08-27-2008, 22:51
yosad is not online. Last active: 9/9/2008 2:31:24 AM yosad

Top 10 Posts
הצטרף ב 03-14-2006
אהלן בכם

שלום לכם

בימים אלה אני מסיים את תפקידי כמדריך ערבית ארצי במינהל לחינוך התיישבותי. נהניתי מאוד למלא תפקיד זה, שבו זכיתי להרבה שיתוף פעולה מצדכם ועל כך נתונה לכם תודתי העמוקה. בזכות פריסתו של המינהל לחינוך התיישבותי בכל הארץ זכיתי לפגוש מורים לערבית, שפועלים במסגרות חינוכיות מגוונות: בבתי ספר אזוריים, בכפרי נוער ובישיבות . לכולם היתה מטרה משותפת - קידום לימודי הערבית בבית ספרם למרות כל הקשיים. אני מאמין שמקצוע קשה ומאתגר כמו שלנו מחייב שיתוף פעולה ותמיכה הדדית בין המורים. אני חש שהקמת אתר "אהלן" ופעילותו במשך כשש שנים תרמו רבות לשיתוף פעולה זה וליצירת קהיליה מגובשת יותר של מורים לערבית. האתר הוקם במסגרת המינהל לחינוך התיישבותי וזכה לתמיכה של המפקח על לימודי הערבית ד"ר שלמה אלון והמפקחת נעמי אביבי וייסבלט.  אני חש חובה להודות למפקח ד"ר אלי מנברג, שגייס אותי להקמת האתר הזה ותמך בו ובי לכל אורך הדרך. תודתי נתונה גם למורה יצחק זיסק, שתורם רבות ובמסירות אין קץ לפורום המורים.

אני מאחל לכם המשך סיפוק בעבודתכם, הרבה בריאות וברכה בכל מעשי ידיכם.

בברכה

יוסי שדה

08-28-2008, 4:12
zidi72 is not online. Last active: 9/9/2008 2:46:09 PM zidi72

Top 10 Posts
הצטרף ב 07-11-2006
Re: אהלן בכם
ליוסי שלום

אני מודה לך  מקרב לב בשם כל צוות המורים  לערבית  על תרומתך  המופלאה  בבנית האתר אהלן  וקידומו ובקידום  מקצוע הערבית בכלל . 
 אני חושב שהמורים מסכימים  שמגיע ליוסי  שדה ציון לשבח על תרומתו הרבה . האתר בהחלט תרם למקצוע הערבית וליצירת שיתופי פעולה בין המורים, להעביר הודעות חשובות של הפיקוח  וליצירת קהילת מורים לערבית-ותרם גם לכלל שוחרי מקצוע הערבית .
 כמו כן ,אני מודה לך מאוד - יוסי-  על הדברים החמים   שכתבת עלי .שמחתי מאוד  לשתף פעולה  ולהחליף מידע .
 אני מקווה שתימצא הדרך לכך שהאתר ימשיך לפעול .
 אני מקווה שבפיקוח יפעלו לשם כך  בשל חשיבות העניין

יצחק זיסק

08-28-2008, 10:56
bruria is not online. Last active: 6/17/2007 4:49:38 AM bruria

Top 25 Posts
הצטרף ב 07-15-2006
יוסי יקר,
אני בתדהמה!!! האם פניה בבקשה אליך להמשיך בטיפוח האתר תועיל? זהו האתר הגדול מכולם,כל יום אני פותחת אותו יחד עם קריאת הדואר שלי, וכל יום אני מגלה משהו נוסף, מרענן, מעשיר ותורם להוראת השפה.
אז אולי בכל זאת?
שנה טובה ומהנה, תצליח בכל מעשיך, תהיה בריא, ו...אולי בכל זאת?
ברוריה

08-29-2008, 0:52
lishai zehavi is not online. Last active: 7/4/2008 9:37:44 AM lishai zehavi

Top 25 Posts
הצטרף ב 10-15-2007

יוסי היקר,

ראשית, מצטרף אני לכל מה שנאמר קודם.

תרומתך לאתר ולקידום הוראת השפה הערבית בכלל לא יסולאו בפז, ועל כך תבוא על התודה והברכה.

אני מאחל לך שפע הצלחה בכל אשר תפנה, ולרגל שנת הלימודים הבאה עלינו לטובה- שתהא זו שנה טובה, מוצלחת ומעשירה לכולנו.

לישי

09-01-2008, 14:26
oritld is not online. Last active: 9/1/2008 11:03:49 AM oritld

Top 500 Posts
הצטרף ב 08-28-2007

,יוסי היקר

.הפעם לא אשאר משתמשת פסיבית, דבר שעשיתי אותו כמעט בכל יום במהלך השנים האחרונות

.ברצוני לצרף את ברכותי ותודותי לאלה שקדמו לי

.יש לך חלק נכבד ביותר בהפיכת האינטרנט לכלי משמעותי בעבודתנו כמורים לערבית

!!! יישר כוח

אורית רוזדיאל